Македонци

  во

  Пратеникот Сашо Василевски, еден од седумтемина исклучени од ВМРО-ДПМНЕ поради гласањето за отворање на Уставот заради амандмански интервенции во согласност со ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски, пред неговиот дом по инцидентот со Јанко Бачев за време на протестот во Охрид, во изјава за медиумите ја префрли одговорноста за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна.Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Василевски: Писмото за да не гласам за уставни промени е доставено предоцна Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Иако на почеток се чудеа зошто има полиција и тврдеа дека се дојдени во мир и се безопасни, потоа почнаа со закани со бесење и инциденти на протестите во ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот Сашо Василевски за протестите пред неговиот дом вели дека се притисоци, а работата според него е премногу сериозна. Писмото кое демонстрантите му го ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Илиоски, денеска на собраниската Комисија за уставни прашања истака дека после завршување на процесот со уставните измени, ние ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во собраниската Комисија за уставни прашања продолжи расправата по третиот амандман (35) за уставните измени во врска со Договорот за името со Грција. Со овој ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Во интервју за германскиот весник Велт кое го пренесува Дојче веле , шефот на македонската дипломатија Никола Димитров говори за Преспанскиот договор, процесот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Членовите на собраниската Комисија за уставни прашања од СДСМ на денешната расправа по Третиот нацрт-амандман, кој се однесува на членот три од Уставот на ...
  сите 150 | | | веќе видена