Македонци

  во

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Гласаме против Протоколот за членство бидејќи е последниот чин од национално штетниот договор, рече лидерот на Нова демократија, Кирјакос Мицотакис за време на ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Алфа изјави дека се радува на секој напредок на Република Македонија и ...
  сите 65 | | | веќе видена

  И во текот на денешниот ден, учениците и професорите од средното училиште “Марија Кири Склодовска“ ја бојкотираа наставата и не одржаа часови бидејќи за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во своето гостување на телевизија Алфа изјави дека се радува на секој напредок на Република Македонија и ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Тројца државјани на Македонија завршија во истражниот затвор „Реметинец“ во Загреб, откако провалиле во стан во главниот град на Хрватска, од кои однеле злато ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 5 | | | веќе видена

  По пишувањето на „Нова Македонија“ и забелешките во јавноста зошто на денот на потпишувањето на Протоколот за членство на Македонија во НАТО во Брисел, на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонската дијаспора ја прогласи за една од 40-те најуспешни Македонци под 40 години за 2016 година. Алесиа уште од мали нозе знаела дека ќе биде дел од ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска по посетата на Клиниката за неврологија, во рамки на комплексот на клиники „Мајка Тереза“, ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е испратен допис до Алијансата со кој се бара корекција во делот на користење на терминот „македонскиот јазик“ на веб ...
  сите 12 | | | веќе видена