Македонци

  во

  Не е предавство да ги сакаш земјите на другите, ѝ одговори министерката за труд и социјала на Грција, Ефи Ахциоглу на жена која ѝ дофрли дека „Македонија е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Не е предавство да ги сакаш земјите на другите, ѝ одговори министерката за труд и социјала на Грција, Ефи Ахциоглу на жена која ѝ дофрли дека Македонија е ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Колку повеќе другари со различно етничко потекло имаат децата, толку е помала перцепцијата за социјална дистанца помеѓу нив, покажува проектот Helping Kids!. ...
  | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“ се вредностите според кои западните земји наводно се водат, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“ се вредностите според кои западните земји наводно се водат, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“, се вредностите според кои западните земји, наводно, се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Гостиварската локална самоуправа годинава ќе го одбележи Денот на Албанскиот учител, 7-ми Март со средба со пензионираните просветни работници. Градоначалникот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Звучи чудно, но можно е на овие избори сите да победат, некој помалку, некој повеќе. Колумна на Гордан Георгиев. Насловот е намерно контраинтуитивен. Се ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Со проектот за поврат на 15 проценти од ДДВ кој е најавен дека ќе стартува од 1 јули, премиерот Зоран Заев очекува дека на самиот старт граѓаните ќе добијат ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Владеење на правото, демократските принципи, човековите права и почитување на волјата на народот“ се вредностите според кои западните земји наводно се водат, ...
  | | веќе видена | слични