Кореја

  во

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот. - Цениме дека мора да дојде до ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Јужна Кореја и Русија се договорија дека ќе воспостават директна комуникациска линија помеѓу воено воздухопловните сили на двете земји, соопшти денеска ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека доколку е потребно ќе се организираат „многу пообемни“ од претходно зеднички воени вежби помеѓу САД и Јужна ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека доколку е потребно ќе се организираат „многу пообемни“ од претходно зеднички воени вежби помеѓу САД и Јужна ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Додека жителите на Северна Кореја се соочуваат со жежок бран, нивниот лидер, Ким Јонг Ун, им дал "совет" како најлесно да ги преживеат горештините. Тој, имено, ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот. - Цениме дека мора да дојде до ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека доколку е потребно ќе се организираат „многу пообемни“ од претходно зеднички воени вежби помеѓу САД и Јужна ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Полицијата во Сеул денеска спроведе претрес во седиштето на корејското БМВ, како дел од истрагата за тоа дали германскиот производител на автомобили ги прикрил ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот. - Цениме дека мора да дојде ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот. – Цениме дека мора да дојде до ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот. – Цениме дека мора да дојде до ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Северна Кореја мора да се денуклеаризира пред каква било декларација за крај на Корејската војна, соопшти Стејт департментот.– Цениме дека мора да дојде до ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Јужна Кореја и Русија се договорија дека ќе воспостават директна комуникациска линија помеѓу воено воздухопловните сили на двете земји, соопшти денеска ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Јужна Кореја и Русија се договорија дека ќе воспостават директна комуникациска линија помеѓу воено воздухопловните сили на двете земји, соопшти денеска ...
  сите 66 | | | веќе видена

   Мора да признаеме и Македонија може да се пофали со некои луди навики и традиции, но ако се спореди со тоа што се смета во нормално во некои делови од ...
  сите 4 | | | веќе видена