Кореја

  во

  По 20 години режимот на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун може и да го нема, и тоа не поради надворешни дејствија или бунт, туку поради внатрешни промени ...
  сите 46 | | | веќе видена

  По 20 години режимот на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун може и да го нема, и тоа не поради надворешни дејствија или бунт, туку поради внатрешни промени ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска се сретна со севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, кому му рече дека се надева оти Пјонгјанг и Вашингтон можат да ги ...
  сите 46 | | | веќе видена

  По 20 години режимот на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун може и да го нема, и тоа не поради надворешни дејствија или бунт, туку поради внатрешни промени ...
  сите 46 | | | веќе видена

  По 20 години режимот на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун може и да го нема, и тоа не поради надворешни дејствија или бунт, туку поради внатрешни промени ...
  сите 46 | | | веќе видена

  По 20 години режимот на севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун може и да го нема, и тоа не поради надворешни дејствија или бунт, туку поради внатрешни промени ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска се сретна со севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, кому му рече дека се надева оти Пјонгјанг и Вашингтон можат да ги ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска се сретна со севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, кому му рече дека се надева оти Пјонгјанг и Вашингтон можат да ги ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска се сретна со севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, кому му рече дека се надева оти Пјонгјанг и Вашингтон можат да ги ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг денеска се сретна со севернокорејскиот лидер Ким Џонг Ун, кому му рече дека се надева оти Пјонгјанг и Вашингтон можат да ги ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Виетнам формираше специјален тим на експерти, вклучувајќи и четворица руски научници, кои треба да помогнат во зачувувањето на телото на балсамираниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Виетнам формираше специјален тим на експерти, вклучувајќи и четворица руски научници, кои треба да помогнат во зачувувањето на телото на балсамираниот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во Пјонгјанг, Си ќе има средба со лидерот Ким Џонг Ун во обид да се засилат билатералните односи. Кинески медиуми јавија дека е можно за време на дводневната ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Виетнам формираше специјален тим на експерти, вклучувајќи и четворица руски научници, кои треба да помогнат во зачувувањето на телото на балсамираниот ...
  сите 3 | | | веќе видена