Кореја

  во

  Зона за забрана на летови и забрана за воени вежби во близина на границата меѓу Северна и Јужна Кореја се дел од мерките кои денеска стапија во сила, а се дел ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Зона за забрана на летови и забрана за воени вежби во близина на границата меѓу Северна и Јужна Кореја се дел од мерките кои денеска стапија во сила, а се дел ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Јужнокорејскиот претседател Мун Џае-ин рече дека севернокорејскиот лидер Ким Џонг-ун наскоро ќе го посети Сеул. Како што наведе, посетата ќе се одвива во рамки ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во Домот на АРМ, од 21 до 23 септември 2018 година се одржа Вториот меѓународен саем на иновации, патенти и нови технологии ИНОВАМАК 2018, во организација на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Зона за забрана на летови и забрана за воени вежби во близина на границата меѓу Северна и Јужна Кореја се дел од мерките кои денеска стапија во сила, а се дел ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Сексуалните злоупотреби се толку распространета практика во Северна Кореја, што се „прифатени како дел од нормалниот живот“, тврди „Хјуман рајтс воч” во ...
  сите 70 | | | веќе видена