Кавадарци

  во

  Еден или два пратеници се потребни за Македонија да го промени името во Република Северна Македонија. Во медиумите се појави информација дека пратеничката ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Историјата на Алшар започнува уште од времето на античка Македонија, преку римскиот период и Османското Царство до денес. Историјата на рудникот Алшар е многу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Оваа информација за МИА ја потврди Бојан Атанасов, раководител на работната единица за водовод и канализација при кавадаречкото јавно претпријатие „Комуналец". ...
  сите 8 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства ...
  сите 36 | | | веќе видена

  За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Кавадарчани ги оставаат чешмите да течат за да не замрзне водата во цевките во зимски услови и минусни температури, засега благо е зголемена потрошувачката на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства ...
  сите 42 | | | веќе видена

  За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, е сопственик на „ЈА-МИ“, една од двете компании ангажирани од „Македонијапат“ за листење на снегот на македонските ...
  сите 8 | | | веќе видена