Кавадарци

  во

  Испечени се малку од сонцето, му кажува соговорник на Миле Јанакиески кој прашува како изгледаат гласачите од Мала Преспа кои треба да се носат на гласање во ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Во општина Центар, во вториот изборен круг во 2013 година за локалните избори не гласале само жителите од Пустец, туку и жители од Гази Баба, Кавадарци… Ова ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Осум ученици од Општинско основно училиште „ Димитар Влахов“ утре заминуваат во градот Троген во Шавјацарија, каде по петти пат ќе бидат дел од проект, во чии ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев, вели дека неговото семејство започнало да се смирува по заканите по живот, упатени кон него и неговата сопруга ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Осум ученици од Општинско основно училиште „ Димитар Влахов“ утре заминуваат во градот Троген во Шавјацарија, каде по петти пат ќе бидат дел од проект, во чии ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Надлежните од ова училиште појаснуваат дека целта е зајакнување на знаењата и вештините на децата и младите за примена на детските права. Во швајцарскиот град ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Златко Тодоров, сопственикот на една од фирмите која пријавила дека е измамена, во третиот дел од серијалот „Банки“ ја објасни шемата за прикриеното ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од почетокот на петицијата што започна да ја реализира еколошкото друштво „Еко живот“ од Кавадарци во соработка со невладиниот сектор, а е против изградба на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Продолжува петицијата против цинкара во Кавадарци, Советот на градот закажа вонредна седница за во вторник. Единствена точка на дневниот ред е разгледување на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Продолжува петицијата против цинкара во Кавадарци, Советот на градот закажа вонредна седница за во вторник. Единствена точка на дневниот ред е разгледување на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Продолжува петицијата против цинкара во Кавадарци, Советот на градот закажа вонредна седница за во вторник. Единствена точка на дневниот ред е разгледување на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Единствена точка на дневниот ред е разгледување на барањето од Министерството за животна средина и просторно планирање за изведување на проект "Нови линии за ...
  сите 14 | | | веќе видена