Кавадарци

  во

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар-Скопје денеска ја презентираше новата современа машина за чистење паркиралиштана ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Триесет и осумгодишен жител на селото Росоман во полицијата во Кавадарци во вечерните часови на 06 јануари пријавил дека истиот ден бил физички нападнат во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие „Паркинзи Општина Центар“ набави машина со која од денеска ќе го чисти ѓубрето на затворените паркиралишта и улиците со зонско паркирање. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Од 01.11.2018 година Државна лотарија на Македонија го пласираше инстант лозот „Биди вип – вози џип“ во соработка со Аutomobile SK, а веќе денеска го додели и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  17 здруженија за заштита на животните од РМ бараат измени и дополнувања на Законот за заштита и благосостојба на животните кој е во собраниска процедура и ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи“ на Општина Центар-Скопје денеска ја презентираше новата современа машина за чистење паркиралишта на ...
  сите 17 | | | веќе видена