Кавадарци

  во

  Обвинителството од Кавадарци до Судот во Неготино поднесе обвинение за поранешен градоначалник на Неготино за злоупотреба на службената положба. Надлежен јавен ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Обвинителството од Кавадарци до Судот во Неготино поднесе обвинение за поранешен градоначалник на Неготино за злоупотреба на службената положба, пренесе МИА. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кавадарци денеска до Основниот суд Неготино Ванчо Апостолов поднесе обвинение против екс градоначалникот на Неговтино за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Обвинителството од Кавадарци до Судот во Неготино поднесе обвинение за поранешен градоначалник на Неготино за злоупотреба на службената положба. -Надлежен ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Обвинителството од Кавадарци до Судот во Неготино поднесе обвинение за поранешен градоначалник на Неготино за злоупотреба на службената положба.-Надлежен јавен ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Кавадарци денеска до Основниот суд Неготино поднесе Обвинителен предлог против обвинетиот, со кој го ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Еден или два пратеници се потребни за Македонија да го промени името во Република Северна Македонија. Во медиумите се појави информација дека пратеничката ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Историјата на Алшар започнува уште од времето на античка Македонија, преку римскиот период и Османското Царство до денес. Историјата на рудникот Алшар е многу ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Оваа информација за МИА ја потврди Бојан Атанасов, раководител на работната единица за водовод и канализација при кавадаречкото јавно претпријатие „Комуналец". ...
  сите 8 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 во делот на ИПАРД програмата „Инвестиции во материјални средства ...
  сите 36 | | | веќе видена

  За три недели, односно на 29 овој месец истекува рокот за поднесување барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За три недели односно на 29-ти овој месец истекува рокот за поднесување на барања за мерката 3 „Инвестиции во материјални средства за преработка и маркетинг на ...
  сите 38 | | | веќе видена