Кавадарци

  во

  Шест општини од Македонија добија 290,7 милиони денари преку Проектот за подобрување на општинските услуги на Министерството на Светска банка. Средствата ќе ги ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Денеска се навршуваат 55 години од уривањето на ридот „Градот” и формирањето на Моклишкото Езеро. Историчарот Петре Камчевски за МИА појаснува дека на 5 ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денеска ќе се потпишат ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денес ќе се потпишат ...
  сите 104 | | | веќе видена

  Во рамки на Проектот за подобрување на општинските услуги на Министерството, шест општини ќе добијат 290,7 милиони денари за реазлиација на осум капитални ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денес ќе се потпишат ...
  сите 110 | | | веќе видена

  04.09.2018 Во силна конкуренција со учество на џудо клубови од 11 држави, џудо клубот „Гладијатор“ од Кочани се врати со освоени две втори места, едно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денеска ќе се потпишат ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денеска ќе се потпишат ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Изградба и реконструкција на локална патна мрежа, атмосферска канализација и реконструкција на основно училиште, се проектите за кои денеска ќе се потпишат ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Интернатот во Кавадарци е без струја, а претставници на Министерството за образование и наука очекуваат дека денеска проблемот да биде надминат. - ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Сите компании добитници на грантови од Фондот за иновации, со исклучок на четирите кои пријавија поврзаност со функционери, добиле договори за одобрените пари. ...
  сите 22 | | | веќе видена