Кавадарци

  во

  Кавадарци и перфектурата Пела од Грција, ќе поднесат иницијативи до владите и министерствата за надворешни работи на двете земји, отворањето граничен премин ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Откупот на тутунот почна непречено и се одвива без застој, потврдуваат од Државниот земјоделски инспекторат. Во земјава откупуваат осум од деветте компании. – ...
  сите 21 | | | веќе видена

  За ова денеска информираше Тодор Ефремов, раководител на Секторот за локален економски развој во кавадаречката локална самоуправа. Во изјава за МИА, тој рече ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Кавадарци и перфектурата Пела од Грција, ќе поднесат иницијативи до владите и министерствата за надворешни работи на двете земји, отворањето граничен премин ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Кавадарци и перфектурата Пела од Грција, ќе поднесат иницијативи до владите и министерствата за надворешни работи на двете земји, отворањето граничен премин ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Овие денови се очекува позасилено темпо на пријавување. Рокот завршува на крајот од годинава, информира директорката на Управата за јавни приходи Сања ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Кавадарци и перфектурата Пела од Грција, ќе поднесат иницијативи до владите и министерствата за надворешни работи на двете земји, отворањето граничен премин ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок. Бројките се менуваат од ден во ден. Овие денови се очекува позасилено темпо на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Апсењето на екс шефот на УБК Сашо Мијалков е правен домино ефект на сите случувања од изминатите 10-тина дена по бегството на поранешниот премиер Никола ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Триесетина лозари од Кавадарци денеска заминаа на судско рочиште во Гостивар, за да ги бараат парите за предаденото грозје во 2015 година. Петстотини лозари ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Признание за најдобар актер на 11. фестивал „Репасаж“ во српскиот град Уб доби кавадарчанецот Диме Коцевски за улога во претставата „Пасивно пушење“ на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Триесетина лозари од Кавадарци денеска заминаа на судско рочиште во Гостивар, за да ги бараат парите за предаденото грозје во 2015 година. Петстотини лозари ...
  сите 6 | | | веќе видена