Кавадарци

  во

  Црно тиквешко по рафтовите на маркетите во Берлин, бело тиквешко директно на трпезите во Копенхаген, наше розе вино по рестораните во Виена, свежо трпезно бело ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Црно тиквешко по рафтовите на маркетите во Берлин, бело тиквешко директно на трпезите во Копенхаген, наше розе вино по рестораните во Виена, свежо трпезно бело ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Се навршија 55 години од уривањето на ридот Градот и формирањето на Моклишкото Езеро. Историчарот Петре Камчевски за МИА појаснува дека на 5 септември 1956 ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сето тоа, значи, нашите млади да останат во земјава, порача попладнево министерот за здравство Венко Филипче во Росоман.  Членството во ЕУ и НАТО, нагласи, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Членството во Европската унија и НАТО за сите граѓани на Република Македонија значи подобро здравство, подобро образование, повеќе пари во економијата, повеќе ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Членството во Европската унија и НАТО за сите граѓани на Република Македонија значи подобро здравство, подобро образование, повеќе пари во економијата, повеќе ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Членството во Европската унија и НАТО за сите граѓани на Република Македонија значи подобро здравство, подобро образование, повеќе пари во економијата, повеќе ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Членството во Европската унија и НАТО за сите граѓани на Република Македонија значи подобро здравство, подобро образование, повеќе пари во економијата, повеќе ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претставници на неколку невладини организации од Кавадарци, пристапија и станаа дел од Коалицијата Заедно за Европска Македонија. На заедничката средба, тие ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Тешка работа е меѓу Јужните Словени да ти се случи да бидеш почитуван или, не дај боже сакан, таму де, во соседното племе, иноверното, она де, преку планината, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претставници на неколку невладини организации од Кавадарци, пристапија и станаа дел од Коалицијата Заедно за Европска Македонија. На заедничката средба, тие ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Во Кавадарци почнаа Државни спортски игри за слепи лица, учествуваат десет екипи од здруженија од цела Македонија. Претседателот на кавадаречкото здружение, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонската челична индустрија е на колена откако Европската Унија воведе квоти и за македонскиот челик. Бизнисот и владини претставници денес на жешко столче ...
  сите 2 | | | веќе видена