Канада

  во

  Низ светот има голем број земји како што се Канада, или одредени држави во рамките на САД, Холандија и други, кои веќе ја имаат легализирано рекреативната ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Американската Федерална трговска комисија (ФТЦ) неодамна започнало преговори со раководството на социјалната мрежа за исплата на повеќе милијардна казна поради ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Оттука, јавно го повикувам македонското иселеништво да се организира. Веднаш ни е потребна влада на Република Македонија во егзил. Сериозен сум. Тоа е ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американската Федерална трговска комисија (ФТЦ) неодамна започнало преговори со раководството на социјалната мрежа за исплата на повеќе милијардна казна поради ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американската Федерална трговска комисија (ФТЦ) неодамна започнало преговори со раководството на социјалната мрежа за исплата на повеќе милијардна казна поради ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американската Федерална трговска комисија (ФТЦ) неодамна започнало преговори со раководството на социјалната мрежа за исплата на повеќе милијардна казна поради ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Заедничка кандидатура за организација на Светското првенство 2030 најавија Аргентина, Чиле, Парагвај и Уругвај. Аргентина, Парагвај и Уругвај уште минатата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудиска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите да го следат движењето на жените од ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерството за внатрешни работи на Саудитска Арабија создаде апликација за паметни телефони, која им дозволува на мажите „заштитници“ да го следат движењето ...
  сите 43 | | | веќе видена