Канада

  во

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека неговата администрација почнала процес за укинување на стекнувањето државјанство со раѓање. Во интервју за ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека неговата администрација почнала процес за укинување на стекнување државјанство со раѓање. Во интервју за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека неговата администрација почнала процес за укинување на стекнување државјанство со раѓање. Во интервју за ...
  сите 63 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Докторите во Канада наскоро ќе можат во склоп на пилот проектот на пациентите да им препишуваат дополнителна терапија - посета во музеј. Здружението на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Според прогнозите од овој месец, светската економија се очекува да оствари годишен раст на бруто домашниот производ (БДП), измерен во однос еквивалент во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Според прогнозите од овој месец, светската економија се очекува да оствари годишен раст на бруто домашниот производ (БДП), измерен во однос еквивалент во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Филмот “Исцелител”, македонскиот кандидат за Оскар, во режија и по сценарио на Ѓорче Ставрески, (снимен со работен наслов “Тајната состојка”), деновиве доби ...
  сите 20 | | | веќе видена