Канада

  во

  Светот се менува побрзо од кога било досега. Со милијарди луѓе хипер-поврзани едни со други во глобална мрежа без преседан, таа овозможува речиси моментално ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 181 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 277 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 393 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 327 | | | веќе видена

  Пораки за мир, соживот, почитување на човечкото достоинство, љубов очекуваат граѓаните на плоштадот „Македонија“ кои се собираат тука за да ја слушнат пораката ...
  сите 285 | | | веќе видена

  Повелбата за биолошка разновидност, наречена „Повелба од Мец“, беше усвоена од страна на седумте најразвиени земји во светот, јави дописникот на МИА.Никој ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Започна дванаесетото издание на ЛИДЕР проект, во организација на Македонија 2025, кое ќе трае десет работни денови. Врвни инструктори од познатата бизнис-школа ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Повелбата за биолошка разновидност, наречена „Повелба од Мец”, беше усвоена од страна на седумте најразвиени земји во светот, јави дописникот на МИА. Никој ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повелбата за биолошка разновидност, наречена „Повелба од Мец“, беше усвоена од страна на седумте најразвиени земји во светот. Никој денес не се осмелува да ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повелбата за биолошка разновидност, наречена „Повелба од Мец“, беше усвоена од страна на седумте најразвиени земји во светот, јави дописникот на МИА. Никој ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повелбата за биолошка разновидност, наречена „Повелба од Мец“, беше усвоена од страна на седумте најразвиени земји во светот, јави дописникот на МИА. Никој ...
  сите 7 | | | веќе видена