Канада

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија истакнатите научни работници, лингвисти и македонисти Волф Ошлис, Виктор ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија, истакнатите научни работници, лингвисти и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Волф Ошлис, Виктор Фридман и Кристина Крамер, соопшти претседателскиот кабинет. Волф Ошлис, професор, автор и преведувач на повеќе дела од врвни македонски ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија истакнатите научни работници, лингвисти и македонисти, Волф Ошлис, Виктор ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија, истакнатите научни работници, лингвисти и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија, истакнатите научни работници, лингвисти и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија истакнатите научни работници, лингвисти и македонисти, Волф Ошлис, Виктор ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија истакнатите научни работници, лингвисти и македонисти Волф Ошлис, Виктор ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги одликуваше со Медал за заслуги за Македонија, истакнатите научни работници, лингвисти и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Иако е една од најпознатите ѕвезди на Балканот Лепа Брена никогаш не го експонирала во јавноста нејзиното потесно семејство. Сепак пејачката во повеќе наврати ...
  сите 14 | | | веќе видена