Канада

  во

  Организации и здруженија од Македонија и дијаспората кои се против промена на името и Уставот на Република Македонија денеска во Скопје потпишаа меморандум за ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Канада ќе стане првата земја во светот што ќе печати предупредувачки пораки на секоја индивидуална цигара.Владата разгледува нова регулација што ќе ги натера ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Две авиони се судрија во воздух на небото над Отава, соопшти канадската полиција, според која помал авион се урнал во поле, додека поголемиот бил принуден да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Организации и здруженија од Македонија и дијаспората кои се против промена на името и Уставот на Република Македонија денеска во Скопје потпишаа меморандум за ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Организации и здруженија од Македонија и дијаспората кои се против промена на името и Уставот на Република Македонија денеска во Скопје потпишаа меморандум за ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Сакале да го фрлат стариот телевизор, но кога случајно погледнале што има во него – останале во шок! Маж од Канада (68) бил изненаден кога властите му вратиле ...
  | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски престојува во официјална посета на Монтреал, Канада, каде учествува на меѓународниот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски престојува во официјална посета на Монтреал, Канада, каде учествува на меѓународниот ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, е во официјална посета на Монтреал, Канада, каде учествува на меѓународниот симпозиум ...
  сите 21 | | | веќе видена