Гевгелија

  во

  Соопштение на СДСМ: Деценискиот проблем на граѓаните на Гевгелија кои немаат пристап до чиста и квалитетна вода за пиење конечно е надминат. Пуштен е во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, присуствуваше на настанот по повод пуштањето во употреба на новиот водоснабдителен систем во општина ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески присуствуваше на настанот по повод пуштањето во употреба на новиот водоснабдителен систем во општина ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески присуствуваше на настанот по повод пуштањето во употреба на новиот водоснабдителен систем во општина ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Mинистерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, присуствуваше на настанот по повод пуштањето во употреба на новиот водоснабдителен систем во општина ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуречани, е поправен, и вечерва се очекува нормализација на железничкиот ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани, поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10, е ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Бетонскиот мост на железничката пруга меѓу станицата Градско и крстосницата Кукуричани поради кој во прекин беше железничкиот сообраќај на Коридорот 10 е ...
  сите 15 | | | веќе видена