Гевгелија

  во

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Периодот на стабилно и суво време продолжува и во текот на неделата. Повремено зголемување на облачноста, како што најавуваат од УХМР, ќе има од четврток, кога ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Повеќе од 14 милиони денари или околу 238.000 евра од општинскиот буџет биле издвоени изминативе десет месеци за изградба, реконтрукција и асфалтирање на улици ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Периодот на стабилно и суво време продолжува и во текот на следната недела. Повремено зголемување на облачноста, како што најавуваат од УХМР, ќе има од ...
  сите 172 | | | веќе видена

  Периодот на стабилно и суво време продолжува и во текот на следната недела. Повремено зголемување на облачноста, како што најавуваат од УХМР, ќе има од ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Периодот на стабилно и суво време продолжува и во текот на следната недела. Повремено зголемување на облачноста, како што најавуваат од УХМР, ќе има од ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во текот на изминатите денови како што беше најавено, територијата на Балканскиот Полуостров, особено јужниот дел на истиот беше зафатен од невообичаено топла ...
  | | веќе видена

  Постојаниот координатор на ОН и постојан претставник на УНДП во Македонија Лујза Винтон, на која на 1 ноември и заврши петгодишниот мандат во земјава, во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа е клучен во враќањето на земјата на патот на европската интеграција, која за возврат ќе помогне да се спроведат реформите, а без тоа, вели ...
  сите 4 | | | веќе видена