Гевгелија

  во

  72-годишен маж од Гевгелија во текот на вчерашниот ден во полициската станица во градот пријавил дека истиот ден околу 12 часот и 30 минути две непознати лица ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Интензивно се работи на изградбата на хидросистемот Конско кај Гевгелија, кој ќе обезбеди дополнителни количини вода за наводување на обработливите површини во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарсто и водостопанство интензивно работи на изградбата на хидросистемот Конско кај Гевгелија, кој ќе обезбеди дополнителни ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Честа и придобивките да бидеме партнери со Организацијата на Обединетите нации и заеднички да работиме во интерес на граѓаните на Република Македонија, се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во рамките на 4-то коло од првата кошаркарска лига вечерва кошаркарите на Куманово како домаќини загубија од екипата на Работнички со 70:82 (42:39) со што го ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Државната каса одвојува 3 милијарда денари со ребалансот на буџетот за општинските финансиски дупки. Првиот финансиер Драган Тевдовски вели дека со пари ќе се ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Граѓаните и стопанството ќе имаат бенефит од владината помош за отплаќање на дел од натрупаните, а неплатени обврски на локалната самоуправа. Тие ќе можат ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Ребалансот на Буџетот ќе обезбеди поддршка за 51 процент од пријавените, а неплатени обврски на општините. Три милијарди денари се проектирани за училиштата, ...
  сите 42 | | | веќе видена