Гевгелија

  во

  Фондот за здравство со вчерашниот допис до јавноста, како индиректно да се повлекува од првичната идеја дека за некој да подигне лековите на рецепт ќе мора да ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Иако власта и опозицијата начелно се договориле дека СЈО е мртво, мислењата на преговарачките тимови предводени од Зоран Заев и Христијан Мицкоски се разлишле ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Иако власта и опозицијата начелно се договориле дека СЈО е мртво, мислењата на преговарачките тимови предводени од Зоран Заев и Христијан Мицкоски се разлишле ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Од спомените на Андон Јанев Ќосето, роден 1855 година, починал на 10 септември 1953 година. Подготвил: Дарко ЈАНЕВСКИ Турците ме барале во Велес. Го поткупиле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Работни обврски, кратки патувања и ред други ситуации можат да бидат причина понекогаш да треба да ги оставите вашите деца со нивните баби и дедовци, блиски ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Оставката на Дојчиниов беше очекувана откако Комисијата за спречување на корупција неодамна му изрече јавна опомена согласно член 79, став 2 од Законот за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов, до градоначалникот Сашо Поцков, поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гевгелија, 9 септември 2019 (МИА) – Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов, до градоначалникот Сашо Поцков поднесе оставка на функцијата ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов до градоначалникот, Сашо Поцков поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 22 | | | веќе видена