Гевгелија

  во

  Поранешната специјална обвинителка, Катица Јанева и шоуменот Бојан Јовановски познат како Боки 13 се добри и примерни притвореници. Двајцата ги почитуваат ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Адвокатката на Катица Јанева, Ирена Фрчкоска во интервју за ТВ 21 вели дека го информирала премиерот за ургентноста на дописот и согласноста од Катица Јанева ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Влошена е здравствената состојба на поранешната специјалната јавна обвинителка Катица Јанева потврди нејзината адвокатка Ирена Фрчкоска во интервјуто за ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Барање за укинување на притворот за Катица Јанева, најави нејзината адвокатка Ирена Фрчкоска вчера. Тврди дека е влошена нејзината здравствена состојба и дека ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Адвокатката на разрешената специјална јавна обвинителка Катица Јанева, најавува дека ќе поднесат барање за укинување на мерката притвор, а за гаранција ќе ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Адвокатката на разрешената специјална јавна обвинителка Катица Јанева, најавува дека ќе поднесат барање за укинување на мерката притвор, а за гаранција ќе биде ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Адвокатката на разрешената специјална јавна обвинителка Катица Јанева, најавува дека ќе поднесат барање за укинување на мерката притвор, а за гаранција ќе ...
  сите 177 | | | веќе видена

  СЈО остана без шеф, без обвинители, без предмети, без истраги. Судските процеси кои ги водеше СЈО се запрени додека републичкиот јавен обвинител не назначи кои ...
  сите 560 | | | веќе видена

  Адвокатката Ирена Фрчкоска, која ја застапува разрешената специјална јавна обвинителка Катица Јанева, во интервју за ТВ21 најави дека ќе поднесат барање за ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Сите обвинители од Специјалното јавно обвинителство се враќаат во матичните освен притворената Катица Јанева која од денeска и практично е без работа. Нејзе ...
  сите 560 | | | веќе видена

  Адвокатката на разрешената специјална јавна обвинителка Катица Јанева, најавува дека ќе поднесат барање за укинување на мерката притвор, а за гаранција ќе биде ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Не ми е познат основот по кој е донесена одлуката на Советот на јавни обвинители за разрешување на Катица Јанева како и денешната одлука да нема можност да се ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Не ми е познат основот по кој е донесена одлуката на Советот на јавни обвинители за разрешување на Катица Јанева како и денешната одлука да нема можност да се ...
  сите 177 | | | веќе видена

  Адвокатката на разрешената шефица на СЈО, Ирена Фрчкоска, изјави дека ќе го понудат имотот на Катица Јанева како гаранција за да и биде укината мерка притвор. ...
  сите 177 | | | веќе видена