Гевгелија

  во

  Во периодот од 22:00 – 23:00 часот ќе се извршува санирање на дефект на дел од опремата инсталирана во тунел 1 Демир Капија, правец Гевгелија – Скопје. Поради ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Во периодот од 22 до 23 часот ќе се врши санирање на дефектот на дел од опремата инсталирана во тунелот 1 Демир Капија, правец Гевгелија-Скопје. Поради тоа, ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Во текот на следните денови територијата на државава ќе продолжи да биде под влијание на топла воздушна маса од јужните географски широчини а времето ќе биде ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Ѓорги Кузмановски, претседателот на Сојузот на спортовите на Скопје, со уште еден исчекор за зајакнување на спортот во Македонија. По повод 8 Септември, Денот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  По повод 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија, Сојуз на спортови на Скопје ја организира 7-та велосипедска тура низ Македонија. Овој ...
  сите 26 | | | веќе видена

  По повод 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Македонија, Сојуз на спортови на Скопје ја организира 7-та велосипедска тура низ Македонија. Овој ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Здравствената заштита на населението во општина Гевгелија се одвива во отежнати услови но на едно задоволително ниво во однос на капацитетите и човечките ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Ѓорги Кузмановски, претседателот на Сојузот на спортовите на Скопје, со уште еден исчекор за зајакнување на спортот во Македонија. По повод 8 Септември, Денот ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Наводнувањето на земјоделските посеви на југоистокот од земјава се одвива редовно и покрај врнежливата сезона, потврдија денеска од подружницата „Јужен Вардар“ ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Здравствената заштита на населението во општина Гевгелија се одвива во отежнати услови но на едно задоволително ниво во однос на капацитетите и човечките ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со заедничка понуда до поголема промоција и повеќе туристи. Прекуграничните региони од Македонија и Бугарија започнаа здружено да ги промовираат локаните ...
  сите 2 | | | веќе видена