Гевгелија

  во

  Иако власта и опозицијата начелно се договориле дека СЈО е мртво, мислењата на преговарачките тимови предводени од Зоран Заев и Христијан Мицкоски се разлишле ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Од спомените на Андон Јанев Ќосето, роден 1855 година, починал на 10 септември 1953 година. Подготвил: Дарко ЈАНЕВСКИ Турците ме барале во Велес. Го поткупиле ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Работни обврски, кратки патувања и ред други ситуации можат да бидат причина понекогаш да треба да ги оставите вашите деца со нивните баби и дедовци, блиски ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Оставката на Дојчиниов беше очекувана откако Комисијата за спречување на корупција неодамна му изрече јавна опомена согласно член 79, став 2 од Законот за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов, до градоначалникот Сашо Поцков, поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Гевгелија, 9 септември 2019 (МИА) – Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов, до градоначалникот Сашо Поцков поднесе оставка на функцијата ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија, Ташко Дојчинов до градоначалникот, Сашо Поцков поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Советот на Општина Гевгелија,Ташко Дојчинов,до градоначалникот Сашо Поцков,поднесе оставка на функцијата претседател и член на општинскиот ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Келтите за Аристотел биле „највоинствениот народ“. А дека биле токму такви, потврдуваат и археолошките наоди. Индоевропско семејството – Келти, кое верувало во ...
  сите 15 | | | веќе видена