Европа

  во

  Соседната земја да не постоеше, ќе требаше да ја измислиме, изјави пратеникот од Независни Грци, Танасис Папахристопулос кој е со непроменет став во однос на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Eвропската унија е подготвена да воведе царини за американски увозни стоки вредни 20 милијарди евра, ако претседателот Доналд Трамп исполни закана и сепак ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Само добро може да и понуди на Грција соседната земја и да не постоеше, ќе требаше да ја измислиме, рече пратеникот од Независни Грци, Танасис Папахристопулос ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Скопје ќе добие ново место за квалитетен урбан живот што ќе ја поддржи и унапреди таа позната скопска потреба од „живеење со многу салтанати“. Просторот околу ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Само добро може да ѝ понуди на Грција соседната земја и да не постоеше, ќе требаше да ја измислиме, рече пратеникот од Независни Грци, Танасис Папахристопулос, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Реголитот ја прекрива целата површина на Месечината до длабочина од 3,5 метри и би можел да биде преработен за од него да се добие кислород, вода и гориво ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Само добро може да и понуди на Грција соседната земја и да не постоеше, ќе требаше да ја измислиме, рече пратеникот од Независни Грци, Танасис Папахристопулос ...
  сите 43 | | | веќе видена