Европа

  во

  Најтешко погодените европски земји од пандемијата на коронавирусот - Италија, Шпанија, Франција и Германија имаат причини за оптимизам. Имено, податоците за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74 946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

   Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и Германија, покажуваат податоците на Евростат. Само во 2018 година земјите од Европската унија дале вкупно 672.270 ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Светската здравствена организација повторно со предупредување. Сега се повеќе во светот се зголемува бројот на младите луѓе кои заболуваат од коронавирусот, но ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74 946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74 946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Вкупно 74 946 македонски граѓани во последните десет години земале државјанство на некоја од земјите во Европа, при што омилени дестинации се Италија, ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74.946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Само во 2018 година земјите од ЕУ дале вкупно 672.270 државјанства на граѓани од други земји. Најмногу на жители од Мароко – 67.156, потоа од Албанија – 47.441 ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74 946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Црвена Звезда во 1991 година го освои Купот на европските шампиони или денешната Лига на Шампиони. Еден од најзаслужните за тој трофеј на Звезда беше и нашиот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74 946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во последите десет години вкупно 74.946 македонски граѓани земале државјанство во некоја од земјите во Европа. Омилени дестинации се Италија, Швајцарија и ...
  сите 21 | | | веќе видена