Европа

  во

  Охрид, 21. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Приходите по сите основи на ЈП „Билјанини извори“ во изминатава година се зголемени за над 100 проценти, истакна ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Македонија во решавањето на случајот со унгарските власти ќе инсистира на почитување на владеење на правото и ќе ги земе предвид сите национални интереси ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Успешното бегство на Груевски е тежок удар за сите, кои се залагаат за реформи на правосудството и транспарентност. Печатот на германски се прашува што правеле ...
  сите 205 | | | веќе видена

  На конференцијата на „Харвард“ учествуваа над 400 учесници од 75 различни држави, кои презентираа научни трудови. Дел од нив беа и Билјана и Викторија Чавкоски ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Иронија е и парадокс земја членка на ЕУ да му даде заштита на осуденик. Македонија во решавањето на случајот со унгарските власти ќе инсистира на почитување на ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Брисел, 21. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Изненадувачки е што Унгарија го поддржува членството на Македонија во ЕУ, но не ја смета за сигурна земја, напиша ...
  сите 101 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 76 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 76 | | | веќе видена