ЕУ

  во

  Во Скопје денеска се одржа завршната јавна дискусија за претставување на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владата на денешната 141 седница донесе одлука да го задолжи Министерството за економија да ја испита правната исполнетост на барањето за добивање дозвола за  ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Од Метлата на Зоран Заев остана само правта која ја кренаа, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Сега Заев се премисли и вели економскиот цунами министер Тевдовски бил добар ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На јавната дискусија свои обраќања пред присутните имаа заменичката на претседателот на Владата на РСМ и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменикот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Од Метлата на Зоран Заев остана само правта која ја кренаа, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Сега Заев се премисли и вели економскиот цунами министер Тевдовски бил добар ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во рамки на летната сесија на Парламентарното Собрание на Советот на Европа, повторно имам можност да бидам присутен овој пат како почесен гостин на Советот на ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Во Скопје денеска се одржа завршната јавна дискусија за претставување на „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница го усвои Годишниот извештај за управување со јавниот долг за 2018 година и согласно член 27 од Законот за јавен долг да го достави ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Владата на денешната 141. седница ја усвои предлог програмата за потребите од специјалистички и супспецијалистички кадар, согласно мрежата на здравствените ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Холандскиот амбасадор Ваутер Пломп повтори дека усвојувањето на Законот за Јавно обвинителство останува услов за Македонија да добие датум за почеток на ...
  сите 16 | | | веќе видена