ЕУ

  во

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Сегашноста е мачна, а иднината неизвесна со СДСМ на власт. Работниците работат по 12 часа за потпросечни плати, младите секој ден се со мисла да ја напуштат ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Ветеринарната медицина како дисциплина има големо значење за здравствената заштита на животните и безбедноста на храната, затоа и Министерство за земјоделство, ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи и потпретседател на СДСМ, Оливер Спасовски вчера се сретна со жителите на неколку населени места од општина Крива Паланка ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) ги собира податоците од општинските изборни комисии за бројот на пријавени болни и изнемоштени лица кои сакаат да гласаат на ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Во пред референдумската кампања граѓаните се бомбардирани со дезинформации за договорот со Грција смета шефот на македонската дипломатија, Никола Димитров. Тој ...
  сите 105 | | | веќе видена

  Првите одобрени европски пари за системи за наводнување во 2019 година се за Конопица. Овие средства ги обезбеди за Конопица, Министерството за земјоделство, ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Сегашноста е мачна, а иднината неизвесна со СДСМ на власт. Работниците работат по 12 часа за потпросечни плати, младите секој ден се со мисла да ја напуштат ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Секојдневно децата поминуваат барем неколку часа седејќи пред компјутер, користејќи го мобилниот телефон или гледајќи телевизија, што доведува до телесни ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 105 | | | веќе видена