ЕУ

  во

  На вчерашната средба меѓу премиерот Зоран Заев и норвешката премиерка Ерна Солберг биле поздравени реформските чекори на новата Влада и заедно со регионалната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во интервју за ТВ „Алсат М" на прашањето дали е подготвен да си поднесе оставка од лидерската позиција ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во интервју за ТВ „Алсат М" на прашањето дали е подготвен да си поднесе оставка од лидерската позиција ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во интервју за ТВ „Алсат М“ на прашањето дали е подготвен да си поднесе оставка од лидерската позиција ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Дополнителен проблем е што најголемиот европски доставувач на енергија, посебно на гас, Русија е земја со која веќе подолг период постои политичка тензија. ЕУ ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дополнителен проблем е што најголемиот европски доставувач на енергија, посебно на гас, Русија е земја со која веќе подолг период постои политичка тензија.ЕУ е ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Фактот дека бранот бегалци нема да ја заобиколи ниту Македонија секојдневно станува пореален. Националната стратегија и Акцискиот план за интеграција на ...
  сите 128 | | | веќе видена