Елизабета

  во

  Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со италијанската министерката за одбрана Елизабета Трента, на која било разговарано за претстојниот референдум и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Македонското интегрирање во евроатлантските структури ќе придонесе за стабилност, просперитет и отвореност на целиот регион, порача претседателот на Република ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 204 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ја прими Елизабета Трента, министер за одбрана на Република Италија. На средбата беше разговарано за ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 204 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ја прими г-а Елизабета Трента, Министер за одбрана на Италијанската Република. На средбата ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во Владата на Италија, која е во ...
  сите 85 | | | веќе видена

  „Италија е убедена дека нашата заедничка иднина е во евро-атлантската заедница, а тоа значи припаѓање кон заедничките вредности, принципи на демократија, ...
  сите 92 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 207 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во владата на Италија, која е во ...
  сите 107 | | | веќе видена

  Скопје, 17 септември 2018 Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и ...
  сите 210 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трента и италијанскиот амбасадор ...
  сите 213 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес (17 септември 2018-та година) оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета ...
  сите 133 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со италијанската министерката за одбрана Елизабета Трента, на која било разговарано за претстојниот референдум и ...
  сите 172 | | | веќе видена