Елизабета

  во

  Македонското интегрирање во евроатлантските структури ќе придонесе за стабилност, просперитет и отвореност на целиот регион, порача претседателот на Република ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов денеска се сретна со министерката за одбрана на Италија Елизабета Трента. Иванов ја нагласи важноста за ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од заменик претседателката на Владата на Република Македонија, Радмила Шекеринска и повеќе свои соработници, се сретна со ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Македонското интегрирање во евроатлантските структури ќе придонесе за стабилност, просперитет и отвореност на целиот регион, порача претседателот на Република ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Македонското интегрирање во евроатлантските структури ќе придонесе за стабилност, просперитет и отвореност на целиот регион, порача претседателот на Република ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска оствари средба со италијанската министерката за одбрана Елизабета Трента, на која било разговарано за претстојниот референдум и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Македонското интегрирање во евроатлантските структури ќе придонесе за стабилност, просперитет и отвореност на целиот регион, порача претседателот на Република ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ја прими Елизабета Трента, министер за одбрана на Република Италија. На средбата беше разговарано за ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ја прими г-а Елизабета Трента, Министер за одбрана на Италијанската Република. На средбата ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во Владата на Италија, која е во ...
  сите 81 | | | веќе видена

  „Италија е убедена дека нашата заедничка иднина е во евро-атлантската заедница, а тоа значи припаѓање кон заедничките вредности, принципи на демократија, ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес оствари средба со министерка за одбрана на Република Италија Елизабета Трент и италијанскиот амбасадор ...
  сите 321 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, се сретна со Елизабета Трента, министерка за одбрана во владата на Италија, која е во ...
  сите 81 | | | веќе видена