Елизабета

  во

  Собранието на Република Македонија конечно, после 5 месеци од разрешување на стариот започна процес за именување на нов состав на Државната комисија за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Од 1 септември пратениците од внатрешноста на државата, кои не поседуваат стан или куќа во Скопје, ќе мора да одберат дали ќе патуваат секој ден до работа со ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Работните групи на парламентарните партии се уште не постигнале договор за тоа кој ќе биде директор на ОТА, но несогласувања имало и за главен државен ревизор. ...
  сите 39 | | | веќе видена

  АД ЕЛЕМ потпиша четири меморандуми за соработка со четири стручни училишта и факултети од Битола. Во просториите на Подружницата РЕК Битола, потпис на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Работните групи на парламентарните партии се уште не постигнале договор за тоа кој ќе биде директор на ОТА, но несогласувања имало и за главен државен ревизор. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Работните групи на парламентарните партии се уште не постигнале договор за тоа кој ќе биде директор на ОТА, но несогласувања имало и за главен државен ревизор. ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Работните групи на парламентарните партии се уште не постигнале договор за тоа кој ќе биде директор на ОТА, но несогласувања имало и за главен државен ревизор. ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Работните групи на парламентарните партии сѐ уште не постигнале договор за тоа кој ќе биде директор на ОТА, но несогласувања имало и за главен државен ...
  сите 30 | | | веќе видена

  АД ЕЛЕМ потпиша четири меморандуми за соработка со четири стручни училишта и факултети од Битола. Во просториите на Подружницата РЕК Битола, потпис на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во тензична атмосфера проследена со комични ситуации поради незнаење на дел од странките за тоа што е вкрстено, а што директно прашање и кога тие (не)смеат да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  АД ЕЛЕМ потпиша четири меморандуми за соработка со исто толку стручни училишта и факултети од Битола. Во просториите на Подружницата РЕК Битола, потпис на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Откако дојде струја, попладнево продолжи судењето за случајот „Титаник 2“ за нерегуларности во Државната изборна комисија (ДИК) во 2013, но со кавги меѓу ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На судењето за случајот „Титаник 2“ на СЈО, непосредно по сведочањето на Виолета Дума, во кое таа како поранешен член на Државната изборна комисија (ДИК) кажа ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Обвинетиот Сашо Срцев, поранешен член на ДИК, денеска остана без адвокат во случајот „Титаник 2“ на СЈО, поради што е дадена полчасовна пауза на ова судење, за ...
  сите 41 | | | веќе видена