Елизабета

  во

  Бугарскиот писател Алек Попов е годинешниот добитник на наградата за авторски придонес кон развојот на книжевноста на Балканот – „Прозарт“. Авторот на романите ...
  сите 23 | | | веќе видена

  По повод првата година од одбележувањето на Денот на македонскиот јазик, Владата денеска ќе организира прием на кој ќе се обрати премиерот Зоран Заев. На ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Издавачката куќа „Или-или“ вечер од 21 часот во „Менада“ ќе ја промовира новата книга на Лидија Димковска – „Кога заминав од Карл Либкнехт“ – збрика со ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По повод првата година од одбележувањето на Денот на македонскиот јазик, Владата денеска ќе организира прием на кој ќе се обрати премиерот Зоран Заев. На ...
  сите 31 | | | веќе видена

  По повод првата година од одбележувањето на Денот на македонскиот јазик, Владата денеска ќе организира прием на кој ќе се обрати премиерот Зоран Заев. На ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Бугарскиот писател Алек Попов е годинашен добитник на наградата за авторски придонес кон развојот на книжевноста на Балканот – „Прозарт“. Авторот на ...
  сите 26 | | | веќе видена