Елизабета

  во

   Сите имаме некои чудни навики по кои се разликуваме од останатите, а кралското семејство не е исклучок. Кралицата Елизабета има многу чудни навики, но за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Денешната координација кај собранискиот спикер Талат Џафери заврши без одлука за формирање на телото за помирување за настаните од 27 април. Иницијативата за ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Полицијата го уапси Франческо Амато кој денеска држеше заложници во пошта во италијанскиот град Пјеве Модолени. Амато пред излегување ослободи уште двајца од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Помирувањето меѓу пратениците во законодавниот дом за настаните од 27 април треба да почне следниот понеделник кога е најавено да се формира и Телото за ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Полицијата го уапси Франческо Амато, кој денеска држеше заложници во пошта во италијанскиот град Пјеве Модолени. Амато пред излегување ослободи уште двајца од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Полицијата го уапси Франческо Амато, кој денеска држеше заложници во пошта во италијанскиот град Пјеве Модолени. Амато пред излегување ослободи уште двајца од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Денешната координација кај собранискиот спикер Талат Џафери заврши без одлука за формирање на телото за помирување за настаните од 27 април. Иницијативата за ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Денешната координација кај собранискиот спикер Талат Џафери заврши без одлука за формирање на телото за помирување за настаните од 27 април. Иницијативата за ...
  сите 146 | | | веќе видена

  Денешната координација кај собранискиот спикер Талат Џафери заврши без одлука за формирање на телото за помирување за настаните од 27 април. Иницијативата за ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Маж вооружен со нож зеде заложници во зградата на поштата во градот Пјеве Модолена, во северниот дел на Италија и бара средба со министрите за внатрешни работи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Маж вооружен со нож зеде заложници во зградата на поштата во градот Пјеве Модолена, во северниот дел на Италија и бара средба со министрите за внатрешни работи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Маж вооружен со нож зеде заложници во зградата на поштата во градот Пјеве Модолена, во северниот дел на Италија и бара средба со министрите за внатрешни работи ...
  сите 21 | | | веќе видена