Елизабета

  во

  На Инстаграм се најдоа две фотографии на налогот на кралското семејство, а со нив и писмо. Кралицата Елизабета ги прикачила фотографиите за да промовира ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кралицата Елизабета Втора ја објавила својата прва фотографија на Инстаграм во четвртокот, за да ја прослави новата изложба во Британскиот музеј за наука. Таа ...
  сите 31 | | | веќе видена

  СЈО се изроди од лидерските средби во Пржино на кои се бараше решение на политичката криза по објавувањето на прислушуваните материјали, а на лидерска ќе се ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Поради отсуство на адвокатите на ВМРО-ДПМНЕ, Дончо Наков, и адвокатот на Илија Димовски, Петар Василев, повторно, по вторпат беше одложено судењето за случајот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  И денес, по втор пат, беше одложено рочиштето за случајот „Талир“ кој е под надлежност на СЈО, во кој ВМРО-ДПМНЕ, како правно лице, се товари за незаконско ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 2 април поради отсуство на бранителот на правниот субјект ВМРО-ДПМНЕ. „Талир“ ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 2 април поради отсуство на бранителот на правниот субјект ВМРО-ДПМНЕ. „Талир“ ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 2 април поради отсуство на бранителот на правниот субјект ВМРО-ДПМНЕ. „Талир“ ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Судењето за предметот „Талир” на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 2 април поради отсуство на бранителот на правниот субјект ВМРО-ДПМНЕ.„Талир” ...
  сите 18 | | | веќе видена

  И по вториот обид не можеше да започне судењето за незаконското финансирање на ВМРО-ДПМНЕ во предметот „Талир“ на СЈО. Причината беше тоа што денеска на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Поради отсуство на адвокатите на ВМРО-ДПМНЕ, Дончо Наков, и адвокатот на Илија Димовски, Петат Василев, повторно, по вторпат беше одложено судењето за случајот ...
  сите 21 | | | веќе видена