Дневник

  во

  Заменик министерот за образование Петар Атанасов беше гостин во Централниот дневник на 1ТВ каде зборуваше за веста дека Владата донела одлука за формирање на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На денешен ден (14 декември 1964) во Скопје, од едно импровизирано студио во Нерези и со една репортажна кола (по земјотресот на 26 јули 1963 година кога на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Марија Сотировска, Кристина Хаџиева, Зорица Зафировска, Маја Кировска, Ана Ивановска, Татјана Ристовска и Христина Зафировска, или заедно МОМИ, по цела година ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Согласно истражувањето, студентските месечни трошоци или „студентската кошничка“ изнесува 21.410 денари за студенти кои студираат со партиципација и 22.435 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Жарко Лаушевиќ во својот трет роман „Се поминува, па и доживотна“ го обојави својот дневник од времето поминато во затворот Забела, каде што поминал 2 и пол ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Како од технички аспект би се спровела амнестијата? Кој може да одговора а кој не? Навлегуваат ли парламентарците во судското поле доколку изгласаат амнестија. ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Најстариот милијардер во светот Чанг Јун Чунг од Сингапур има 100 години, но секој ден оди на работа, бидејќи останувањето дома за него не е опција, вели дека ...
  сите 5 | | | веќе видена