Дневник

  во

  Со мазга и коњ денеска од Француските гробишта во Битола тргна повеќечлената француско-македонска експедиција долж линијата на некогашниот Македонски фронт ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Со мазга и коњ денес од Француските гробишта во Битола тргна повеќечлената француско-македонска експедиција долж линијата на некогашниот Македонски фронт ...
  сите 14 | | | веќе видена

   Бидете благодарни и наградувајте се себеси, а кога лоши работи ќе дојдат на сцената кажете дека тоа е во ред и продолжете понатаму. Многу политика, многу ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Компанијата „Хисенс Луксембург апарати за домаќинство“, во состав на кинеската „Хисенс груп“, денеска објави понуда за преземање на преостанатите 67 отсто од ...
  | | веќе видена

  Редакцијата на „Битолски весник“ и семејството Петрески ја доделија наградата за новинарство, со посебен акцент на новинарска репортажа „Тоде Петрески“, чиј ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Компанијата „Хисенс Луксембург апарати за домаќинство“, во состав на кинеската „Хисенс груп“, денеска објави понуда за преземање на преостанатите 67 отсто од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Повеќето од нас кога станува збор за губењето на вишокот килограми, сакаме тоа да се случи брзо и едноставно. Сепак, сите истражувања кои се направени околу ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со пригодна свеченост, во присуство на членовите на најтесното семејство, почитувачи на неговото дело, како и колеги новинари, денеска во просториите на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Познатиот актер ја изгуби битката со ракот во 2016 година. Во последните години од својата кариера, Рикман го препознававме како професорот Северус Снејп од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Листот тврди дека Русија сака Србите да ја блокираат БиХ за членство во НАТО. Американскиот дневник "Вашингтон пост" пишува дека Европа и САД мора што побрзо ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Запрашан колку пати досега се возел во луксузниот мерцедес со кој додека беше на власт Груевски се почести , екс премиерот вели дека не знае точно колку , но ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Судството е во спрега со власта и дел од судиите се целосно заробени по принципот на делење награди или давање казни, рече во интервјутот за вечерниот Дневник ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Македонија ќе мора да ги смени учебниците по историја, вели во кус телефонски разговор за Алфа историчарот и шеф на бугарската екипа од мешовитата комисија- ...
  сите 12 | | | веќе видена