Дневник

  во

  ЦИВИЛ ја следи ситуацијата на теренот преку своите 160 акредитирани набљудувачи, но и преку граѓанските новинарки и новинари, соработниците и поддржувачите на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Според ексклузивните дневнички записи на академик Никола Кљусев: Никола Кљусев, првиот македонски премиер, во својот дневник што го водел додека ја извршувал ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Гостин во Централниот дневник на 1ТВ беше проф д-р Владо Димов, абдоменален хирург и претседател на медитеранските сили за борба против канцерот. Димов ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Многу хрватски компании на своите работници за велигденските празници им даваат празнични подароци. Како што пренесува „Пословни дневник“, Хрватски шуми, на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На глобално ниво за „Синиот кит“ излезе дека фамата е од Русија, но за „Момо“ дека е некоја скулптура од Јапонија, таа е застрашувачка и самиот лик на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Гостин во Централниот дневник на 1ТВ беше Симонида Кацарска од Институтот за европска политика. Говорејќи за поглавјето 23 односно делот на правосудството, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче вчера гостуваше во централниот дневник на 1ТВ каде што говореше за актуелниот проблем со кој што се справува државата, а ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во вчерашниот централен дневник на 1тв министерот за здравство Венко Филипче говореше за епидемијата со морбили која ја зафати Македонија од декември минатата ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Гостин во Централниот Дневник ан 1ТВ беше министерот за здравство Венко Филипче оп повод прогласувањето на епидемија на морбили на територијата на целата ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија денеска го критикуваа германската јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија упатија критики до тамошната јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија денеска го критикуваа германската јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија денеска го критикуваа германската јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија денеска го критикуваа германската јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претставници на јавниот живот во Германија денеска го критикуваа германската јавна радиотелевизија АРД поради начинот на информирање за пожарот во париската ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Анкетите покажуваат дека речиси една третина од граѓаните во Македонија се уште не решиле или решиле да не излегуваат на гласање или пак не знаат за кого ќе ...
  сите 4 | | | веќе видена