Дневник

  во

  На древната сцена на амфитеатарот во антички град Стоби вечерва во 21 часот свечено ќе биде отворен 17 Интернационален фестивал на античка драма „Стоби“ што го ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На древната сцена на амфитеатарот во антички град Стоби вечерва во 21 часот свечено ќе биде отворен 17 Интернационален фестивал на античка драма „Стоби“ што го ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На древната сцена на амфитеатарот во антички град Стоби вечерва во 21 часот свечено ќе биде отворен 17 Интернационален фестивал на античка драма „Стоби“ што го ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Ѓубрето режимско Сотир Костов кој 10 години лапаше плата од 100 000 денари како директор на комисија за авионски несреќи а жена му беше шефица на протокол на ...
  | | веќе видена | слични

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, ја претстави новата апликација наменета за туристите наречена „Visit Macedonia“. Притоа, тој напомена дека ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, ја претстави новата апликација наменета за туристите наречена „Visit Macedonia“. Притоа, тој напомена дека ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Земајќи ги предвид препораките на релевантните институции во областа на туризмот - Светската туристичка организација и Комитетот за туризам на Европската ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, ја претстави новата апликација наменета за туристите наречена „Visit Macedonia“. Притоа, тој напомена дека ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Министерот за економија, Крешник Бектеши, ја претстави новата апликација наменета за туристите наречена Visit Macedonia. Притоа тој напомена дека апликацијата ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Земајќи ги предвид препораките на релевантните институции во областа на туризмот – Светската туристичка организација и Комитетот за туризам на Европската ...
  сите 41 | | | веќе видена

  „Земајќи ги предвид препораките на релевантните институции во областа на туризмот – Светската туристичка организација и Комитетот за туризам на Европската ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Европската мигрантска криза всушност е добро осмислен план на милијардерот Џорџ Сорос и неговите пријатели со цел да се искорени христијанството на Запад, ...
  сите 3 | | | веќе видена