Дневник

  во

  Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски и уште четири лица од општината ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. „ Наместо ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. - ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција, во ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Грчкиот дневник „Катимерини“ објави најнова снимка на која што може да се види каде точно избил катастрофалниот пожар на 23-ти јули на подрачјето на источна ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава против поранешниот градоначалник на општина Карпош, Стевчо Јакимовски, и уште четири лица од општината ...
  сите 84 | | | веќе видена

   Според некои истражувачи во врска со меморијата, поголем дел од бремените жени и тазе породените мајки се соочуваат со синдром „бебешки мозок“. Тоа се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Управата за финансиска полиција поднесе кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски. – Наместо ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Кривична пријава за „бесправно градење“ против поранешниот градоначалник на општина Карпош Стевчо Јакимовски поднесе Управата за финансиска полиција. - ...
  сите 88 | | | веќе видена