Дневник

  во

  Новите членки на ЕУ во последните години се соочуваат со голем проблем - недостаток на работници поради масовното иселување во развиените земји во ЕУ, а ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во хиерархијата на католичката црква, Папата е апсолутен монарх – тој одредува која земја кога ќе ја посети. Процесот е комплексен, во консултација со ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во централниот дневник на Канал 5 потсети дека за време на локалните избори ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 127 | | | веќе видена

  На централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој за случувањата во ИВЗ запраша како тоа да не е информиран ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Денес во централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој посочи дека првиот круг од претседателските избори ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Ние во оваа кампања се обраќаме кон сите граѓани во Република Македонија без разлика на етничкиот етникум на којшто припаѓаат верската припадност.Јас концесии ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Денес во централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој посочи дека првиот круг од претседателските избори ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски гостуваше во централниот дневник на Канал 5 каде што посочи дека Гордана Силјановска Давкова е избрана од ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Денес во централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој посочи дека првиот круг од претседателските избори ...
  сите 54 | | | веќе видена

  На централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој за случувањата во ИВЗ запраша како тоа да не е информиран ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во централниот дневник на Канал 5 потсети дека за време на локалните избори ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 55 | | | веќе видена

  На централниот дневник на Канал 5 гостуваше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски кој за случувањата во ИВЗ запраша како тоа да не е информиран ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Ние во оваа кампања се обраќаме кон сите граѓани во Република Македонија без разлика на етничкиот етникум на којшто припаѓаат верската припадност. Јас концесии ...
  сите 57 | | | веќе видена