Дневник

  во

  Гостин во Централниот дневник на 1ТВ беше политичкиот аналитичар Исмет Рамадани, кој зборуваше за формирањето на косовската војска, како и ставовите на Србија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Книгата „Поглед кон внатре“ од Стево Пендаровски е промовирана вечерва во киното „Култура“ во Скопје. – Станува збор за издание во кое се поместени 127 колумни ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Книгата „Поглед кон внатре“ од Стево Пендаровски е промовирана вечерва во киното „Култура“ во Скопје. – Станува збор за издание во кое се поместени 127 колумни ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи на Словенија, Миро Церар, во разговор за „Вашингтон пост” оценува дека американската администрација треба повеќе да се ангажира ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Заменик министерот за образование Петар Атанасов беше гостин во Централниот дневник на 1ТВ каде зборуваше за веста дека Владата донела одлука за формирање на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На денешен ден (14 декември 1964) во Скопје, од едно импровизирано студио во Нерези и со една репортажна кола (по земјотресот на 26 јули 1963 година кога на ...
  сите 6 | | | веќе видена