Блискиот

  во

  Поради појавата на новиот вид на коронавирус во Велика Британија, земјите од ЕУ ги затворија границите кон оваа земја и го запреа превозот на стоки. Така, ...
  сите 193 | | | веќе видена

  Касем Солејмани беше убиен поради неговата способност да ги запре американските хегемонистички шеми, вели Наим Касем, заменик-генерален секретар на либанското ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Касем Солејмани беше убиен поради неговата способност да ги запре американските хегемонистички шеми, вели Наим Касем, заменик-генерален секретар на либанското ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија во интервјуто за „Комерсант“ во однос на членството на Македонија во НАТО, кое се официјализираше во март оваа година ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Клиничко испитување на комбинацијата на вакцини „Спутник V“ и AZD1222 на компанијата „АстраЗенека“ ќе процени која од двете вакцини против коронавирус е ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Клиничко испитување на комбинацијата на вакцини „Спутник V“ и AZD1222 на компанијата „АстраЗенека“ ќе процени која од двете вакцини против коронавирус е ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Несреќата се случила во фабриката „Есплоденти Сабино“ во Касалбордино, град во близина на италијанскиот брег на Јадранот, на околу 260 километри јужно од Рим. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Несреќата се случила во фабриката „Есплоденти Сабино“ во Касалбордино, град во близина на италијанскиот брег на Јадранот, на околу 260 километри јужно од Рим. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Maкедонскиот претседател, Стево Пендаровски во интервју за рускиот весник „ Комерсант “ вели дека Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да ...
  сите 129 | | | веќе видена

  Судот во Лондон денеска ги прогласил за виновни двајцата мажи за убиство на 39 лица од Виетнам. Двајцата возачи исто така биле прогласени за виновни во судот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  според некои бугарски политичари Софија требало да ја блокира Македонија уште при влезот во НАТО во 2018 година, но тогаш тоа не било дозволено поради ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да отвори некои прашања, што не би можела да го стори по зачленувањето во Унијата, а според некои ...
  сите 294 | | | веќе видена

  Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да отвори некои прашања, што не би можела да го стори по зачленувањето во Унијата, а според некои ...
  сите 295 | | | веќе видена

  Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да отвори некои прашања, што не би можела да го стори по зачленувањето во Унијата, а според некои ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да отвори некои прашања, што не би можела да го стори по зачленувањето во Унијата, а според некои ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Бугарија го користи процесот на пристапување во ЕУ за да отвори некои прашања, што не би можела да го стори по зачленувањето во Унијата, а според некои ...
  сите 88 | | | веќе видена