Блискиот

  во

  Јумпеи Јасуда, јапонски новинар кој три години минал во заробеништво во Сирија, прв пат проговорил за своето искуство и објаснил каква несигурност го чекала ...
  | | веќе видена

  Јумпеи Јасуда, јапонски новинар кој три години минал во заробеништво во Сирија, прв пат проговорил за своето искуство и објаснил каква несигурност го чекала ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Јапонскиот новинар Јумпеи Јасуда (44), кој три години минал во заробеништво во Сирија, на враќање кон својата татковина, проговори за тоа што го преживеал. ...
  сите 29 | | | веќе видена