Блискиот

  во

  Неколкумина се повредени во пукотници во ноќен клуб во Калифорнија, кога вооружен напаѓач отворил оган од засега непознати причини, пренесуваат американските ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Израелскиот министер за екологија, Зев Елкин изјави дека израелската армија би можела да го уништи сирискиот против-воздушен систем „С-300“, дури и ако со ПВО ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Иако дипломатските односи со Јордан се воспоставени уште во 2000-та година, Република Македонија се уште нема акредитирано амбасадор во Јордан и тоа ја ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Тоа ја отежнува можноста за реализација на заемни посети на различни нивоа и можноста за поинтензивна економска и трговска соработка која за жал е на ниско и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Иако дипломатските односи со Јордан се воспоставени уште во 2000-та година, Република Македонија се уште нема акредитирано амбасадор во Јордан и тоа ја ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Денеска претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, се сретна со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Н.Е. Исмаил Иса Исмаил ...
  сите 12 | | | веќе видена