Блискиот

  во

  Илегалната миграција од муслиманските земји од Северна Африка и Блискиот исток претставува закана за европската цивилизација којашто почива на христијанските ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Околу 4.500 националисти и 3.500 социјалисти учествуваа на собирите, на кои имаше и големо полициско присуство, во обид да се спречи директен судир меѓу двете ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Најмалку девет лица биле повредени, а неколку стотици притворени по вчерашните масовни протести на германски националисти и про-имигрантски групи во градот ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Босанската полиција ноќеска открила 50-ина мигранти од Авганистан, Иран и Пакистан, сокриени во товарен воз кој влегувал од Србија. Мигрантите биле запрени кај ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Босанската полиција ноќеска открила 50-ина мигранти од Авганистан, Иран и Пакистан, сокриени во товарен воз кој влегувал од Србија. Мигрантите биле запрени кај ...
  сите 69 | | | веќе видена

  – Босанската полиција ноќеска открила 50-ина мигранти од Авганистан, Иран и Пакистан, сокриени во товарен воз кој влегувал од Србија. Мигрантите биле запрени ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Босанската полиција ноќеска открила 50-ина мигранти од Авганистан, Иран и Пакистан, сокриени во товарен воз кој влегувал од Србија.Мигрантите биле запрени кај ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Босанската полиција ноќеска открила педесетина мигранти од Авганистан, Иран и Пакистан, сокриени во товарен воз кој влегувал од Србија. Мигрантите биле запрени ...
  сите 73 | | | веќе видена