Блискиот

  во

  Агенти на Мосад извлекле ирански нуклеарен физичар од Техеран, објави британскиот весник Сан. Израелските разузнавачки служби успеле да продрат во строго чуван ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот државен секретар Мајк Помпео во понеделникот ја започнува петтдневната европска турнеја на којашто, според најавите на американските функционери, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Македонија не беше зафатена од војните што се водеа на просторот на бивша Југославија во 1990-тите иако се наоѓа во епицентарот на преклопувањето на интересите ...
  | | веќе видена

  Отсекогаш постоела претпазливост кога се склучувале бракови, па се следела онаа народната „ниту куче не се зема од непознати родители, а камоли човек, земи ...
  | | веќе видена

  Данската влада предлага забрана за xимeнопластијата, т.е. за оперативните зафати за реконструкција на жeнскиот xимeн, кој некои сè уште погрешно го сметаат за ...
  | | веќе видена

  Македонија нуди одлични услови за инвестирање, пример за тоа се технолошките индустриски развојни зони. Ги повикувам сите компании што сакаат да инвестираат во ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Евроазискиот економски самит го организиран од Мармара фондацијата, група за економски и општествени истражувања има за цел унапредување на односите меѓу ЕУ и ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Македонија нуди одлични услови за инвестирање, пример за тоа се технолошките индустриски развојни зони. Ги повикувам сите компании што сакаат да инвестираат во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Нашата земја нуди одлични услови за инвестирање, пример за тоа се технолошките индустриски развојни зони, изјави министерот без ресор задолжен за странски ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Македонија нуди одлични услови за инвестирање, пример за тоа се технолошките индустриски развојни зони. Ги повикувам сите компании што сакаат да инвестираат во ...
  сите 24 | | | веќе видена