Блискиот

  во

  Неговото патување кај моќниот сосед не беше најавено, како впрочем и во минатата година. Првиот човек на Северна Кореја ќе остане таму до четврток. Има доволно ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Диоген вели: Толку! Не барам веќе, нема. Треба да се поправа. Познат е школскиот парадокс од учебниците по логика: ако се знае дека сите жители на Крит лажат, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот амбасадор во Израел, Дејвид Фридман, во неделата најави дека планот на претседателот Доналд Трамп за постигнување израелско-палестински мир ќе ...
  сите 54 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 5 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 31 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 70 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 70 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 70 | | | веќе видена

  САД немаат изработено временска рамка за повлекување на своите војници од Сирија, но не ни планираат да останат во оваа земја неограничено, изјави денеска ...
  сите 71 | | | веќе видена